19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını alternatif çelek sunarak kutladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını alternatif çelek sunarak kutladı.

Zonguldak Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törenin ardından; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Atatürk Anıtı’na alternatif çelenk sundu.

Alternatif törene; CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Dilek Demirel, CHP’li İl Genel meclisi üyeleri, ADD ve ÇYDD yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, CHP Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından alternatif tören katılımcıların Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlik Marşını hep bir ağızdan okumalarıyla sona erdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi