Ankara'da fuhuş çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şahısların 16 kadını, il genelinde bulunan günübirlik evlere ve otellere saatlik veya gecelik olarak fuhuşa zorladığı öğrenildi.

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama suçunu işledikleri tespit edilen suç örgütlerine çalışma yaptı.

SAATLİK YA DA GECELİK FUHUŞ YAPTIRMIŞLAR

Dört ay boyunca teknik ve fiziki takip sonucunda bin 700 kez fuhuşa aracılık ederek il genelinde bulunan günübirlik evlere ve otellere saatlik veya gecelik olarak fuhuşa zorlanan 4'ü yabancı olmak üzere 16 mağdur kadını yönlendirdiği tespit edilen D.D, E.D. N.D, G.O., S.D, E.G., İ.E., A.E., G.A., H.Ş. ve N.Ş. isimli 11 şüpheli yapılan eşzamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

AİLE ÜYELERİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Şüpheli şahısların birinci derece yakın akraba ilişkileri olduğu tespit edildi. Şüphelilere ait ikamet aramalarında 120 bin TL, 20 adet fuhşa aracılıkta kullanılan GSM hattı ve cep telefonu ele geçirildi. Şüphelilerin adli işlemleri tamamlandıktan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi