15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli İrade Günü dolayısıyla Çaycuma ilçesinde yapılan etkinlikler çerçevesinde Karapınar beldesinde geçtiğimiz aylarda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz'ın kabrine ziyaret gerçekleştirildi.

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, Belediye Başkan Vekili Kaya Gün, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Askerlik Şube Başkanı Piyade Teğmen Hüseyin Alpergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Ak Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile şehit yakınları Şehit Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz'ın kabrini ziyaret ederek burada dua etti.

Etkinliklerde yine Çaycuma Öğretmenevi önünde sergi açılışı ile saat 16.30'da ikindi namazından sonra şehitler için Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okunacak. Akşam saatlerinde ise Nihat Kantarcı Caddesi'nden Cumhuriyet meydanına kadar yürüyüş ve ardından burada 15 Temmuz Şehitleri Anma programı düzenlenecek. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi