Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Çufalı mesajında, “15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden, milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır. Ülkemizin ve şanlı tarihimizin topyekûn refahına ve huzuruna kasteden ihanet girişiminin asla tekrar etmemesi için o gün olduğu gibi bugün de millet olarak dimdik ayaktayız” diyerek şunları söyledi:

“Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak şehitlerimize ve gazilerimize karşı minnet borcumuzu ödemek için üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirmeye, bilimin ve fennin ışığında durmadan üretmeye, toplumsal değerlerimizi koruyup geleceğe aktarmaya, ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.

Aziz milletimiz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yıldönümünde 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyor, hayattaki gazilerimize şükranlarımı sunuyor, gücünü imanından ve kahramanlıklarla dolu tarihinden alan şanlı milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi