Zonguldak’ın Devrek İlçe Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 14 Mart Tıp Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Bozkurt mesajında, “Dünya üzerindeki en eski ve en zor mesleklerden biri olan doktorluk, hizmet sektörünün en önemlilerinden biridir. İnsanların daha sağlıklı, nitelikli yaşam sürmesini amaçlayan tıp bilimi, geçmişten günümüze sürekli ilerleme içinde olmuştur” diyerek şunları söyledi:

“İnsan odaklı hizmetlerden en önemlilerinden birini yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık çalışanları, insanları hayata döndürerek bu kutsal ve onurlu mesleği özveriyle yerine getiriyorlar. Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelinin bütün gayreti; vatandaşlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını hedeflemektedir.

Doktorlarımız ve sağlık çalışanları, her türlü zorlukla mücadele ederek, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden, günün her saatinde görevleri başında olarak, tüm dünya üzerinde en saygın mesleklerden birini icra ediyorlar. İnsanları hayata döndürmenin yanında verdikleri moral ve motivasyonla insan psikolojisinin de en önemli gereğini yerine getiriyorlar.

Daha sağlıklı bir toplum için emek veren tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden tebrik ediyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi