Zonguldak Yeniceliler Derneğinin Olağan Kongresi hazırlıkları yapılırken, 12 yıldır dernek başkanlığını yürüten Yaşar Karaman görevini bırakacak.

Karaman yaptığı açıklamada, “Evet 12 yılın sonuna geldik. Zonguldak Yeniceliler Derneği başkanlığını acısı tatlısı ile 4 dönem (12 yıl) ekip arkadaşlarım ile elimizden geldiğince hatta daha fazlasını yapmaya üyelerimiz ve hemşehrilerimiz için uğraşı verdik, yaptıklarımız birçok şey var iken elbette yapamadıklarımız da oldu bizler geriden gelecek ekip arkadaşlarımıza elbette yer ve yol gösterecektik” diyerek şunları söyledi:

“İşte bu ve bunun gibi nedenlerle Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanlığını yeni işyerindeki yoğunluğum ve daha genç ve enerji dolu arkadaşlarımıza devredeceğim. Kongre sürecimiz başlamıştır. İlkini 28 Ekim olarak planladığımız kongremizin ikincisini 21Kasım 2021 pazar günü saat 10. 30 da Dedeman Otel Kilimli salonunda yapacağımız kahvaltılı kongremiz ile dostça heyecanla yeni ekip arkadaşlarıma devredeceğim. Kongremize başta üyelerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.

Bugüne kadar en büyük destek gördüğüm vakitlerini çaldığım aileme beraber görev aldığımız ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler varsa haklarını helal etsinler benden yana helal bugüne kadar benden önceki dönemlerde de görev almış başkan ve yönetim kurulu üyelerine de sonsuz teşekkürler. Çıtayı daha yukarıya taşımışsak ne mutlu bize, bizden de çıtayı daha yukarıya çıkaracak arkadaşların yönetime gelmesi tek arzumuz. Daha güçlü bir ekiple daha iyi hizmet edecek ekibi seçeceğimiz kongremize hepiniz hoş gelin sefalar getirin. Üyelerimizin mutlaka gelmesini arzuluyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi