Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği yönetimi Düzce’ye tayini çıkan İl Müftüsü Rüstem Can’ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarı dilediler.

Düzce’ye tayini çıkan İl Müftüsü Rüstem Can’ın Zonguldak’ta kalıcı hizmetlere imza atığını belirten Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Yönetimi, ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada şunları ifade ettiler:

“Üç buçuk yıl Zonguldak İl Müftüsü olarak hizmet eden Rüstem Can hocamızı Düzce’ye tayini dolayısıyla Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği olarak ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. İl Müftümüz Sayın Rüstem Can göreve geldiği ilk günden itibaren her hususta din görevlileri, Kuran kursu öğreticileri ve diğer kademelerde görev yapan arkadaşlarımızla beraber bir ekip ruhuyla çalışarak şehrimizde iz bırakmıştır. Görevlilerimiz arasındaki birlik beraberliğin devamlılığı için yoğun gayret göstermiştir. Gerek müftülüğümüzde gerekse camilerimizde hizmetlerin aksamaması noktasında hassasiyetini korumuştur. Özellikle şehrimizde yıllardır eksik olan Erkek ve Kız Hafızlık Yatılı Kur’an Kurslarının açılması için öncülük ederek adeta seferberlik ilan etmiştir. Bu gayretleri sonucunda erkek hafızlık kursunun kaba inşaatı 1 yıl gibi kısa bir sürede bitirilerek ince işlerinin yapılması noktasına gelinmiştir. Kız hafızlık yatılı Kur’an kursu için de yer tahsisatının yapılmasına vesile olmuş, en yakın zamanda tahsis edilen yere Kur’an kursu inşaatının başlatılmasını planlamıştır. Kalıcı hizmetlere imza atan ve 08.04.2020 tarihinde Düzce iline naklen ataması yapılan İl Müftümüz Sayın Rüstem Can’a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi