Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 11 Haziran’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapımı tamamlanan tesislerin açılışının yapılacağını bildirerek, “Belediyemizin yapımını tamamladığı tesis ve projelerinin yanı sıra, devlet belediye iş birliğiyle yapılan tesislerin de açılışını yapacağımız bu tören, 8 yıllık çalışmalarımızın bayramı gibi olacak” dedi. 
Çaycuma Belediye Meclisinin haziran ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Meclis Üyeleri ve daire amirlerinin eksiksiz katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, mayıs ayı içinde yapılan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi. 
Başkan Kantarcı sunum sırasında yaptığı konuşmada, “Mayıs ayı hareketli geçti. İki yıldır yapamadığımız Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğini yine çok büyük bir şevkle, coşkuyla ve katılımla gerçekleştirdik. Çok fazla misafirlerimiz oldu, çok güzel üç gün geçirdik. Açılışına sayın valimiz ve sayın milletvekillerimiz de iştirak etti. Kimseyi ötelemeyen, kimseyi itip kakmadan birlik beraberlik havasında çok güzel bir organizasyon geçirdik ve bunun sonucunda da organizasyona emeği geçen kurum, kuruluş ve kişilerle, organizasyonu başarıyla hayata geçiren personelimize teşekkür ettik” dedi. 
KILIÇDAROĞLU 11 HAZİRAN’DA ÇAYCUMA’DA 
Yaptığı sunum konuşmasında, 11 Haziran’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak açılış töreniyle ilgili bilgi de veren Kantarcı, “Bir aksilik olmazsa yaptığımız tüm tesislerin açılışını 11 Haziran’da sayın genel başkanımızın da katılacağı bir törenle yapacağız. Belediyemizin yapımını tamamladığı tesis ve projelerinin yanı sıra, devlet belediye işbirliğiyle yapılan tesislerin de açılışını yapacağımız bu tören, 8 yıllık çalışmalarımızın bayramı gibi olacak.” dedi.  
KONJİC İLE KARDEŞ KENT PROTOLÜ İÇİN YETKİ VERİLDİ 
Çaycuma Belediyesi ve Bosna Hersek, Konjic Belediyesi arasında kardeş kent protokolü imzalamak ve diğer işlerin yürütülmesi için Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya yetki verilen toplantıda konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kantarcı, “Kardeş belediye ilişkilerine önem veriyoruz. Lennestadt ile kardeşlik ilişkisini, 7-8 senedir gayet güzel bir şekilde yürütmeye gayret ediyoruz. Bosnalılar da dünyada bize en yakın milletlerden biri. Bu kardeşlik ilişkisinin geliştirilmesinin hepimiz için önemli bir husus olduğunu düşünüyorum.” dedi. Belediyeye ait gayrimenkullerden gelir temin etmek amacıyla encümene yetki de verilen toplantı, temmuz ayı meclis toplantı gününün 6 Temmuz Çarşamba olarak belirlenmesinin ardından sona erdi.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi