Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Zonguldak İl Müdürlüğü görevine başlayan Yaşar Karaman, her zaman Zonguldak için sanayi kuruluşlarının yanında olacaklarını  ve kendisine gönderilen çiçekleri Kızılay ve İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine değerlendirilebilmeleri için vereceğini ifade eden Sanayi ve Teknoloji Zonguldak İl Müdürü Yaşar Karaman, açıklamasına şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle 11 Kasım 2020 tarihli resmi gazetede yayımlanan yazı üzerine Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atandım. Daha önce görev yaptığım kurumlardan farklı bir kurum ama makine mühendisi olarak sahayı ve Zonguldak’ı biliyorum. Bu çerçevede Zonguldak’taki sanayilerimiz ve sanayicilerimizin her zaman yanında olacağız. Sürekli sahalarda olacağız. Onların dertleriyle dertleneceğiz, sevinçleriyle sevineceğiz. Zonguldak’ımıza katkı verebilmek, Filyos Projesine, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesine, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesine, Ereğli ilçemizdeki OSB’lere katkı verebilmek için çalışacağız.

Daha önce Zonguldak’ta sivil toplum kuruluşlarında görev yapmamdan dolayı yeni görevime başlamamla birlikte bizleri tebrik mesajları ve çiçeklerle onore ettiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çiçekler sadece makamımızda değil ikinci kes tekrar değerlendirilecek. Kızılay’ımıza ve oğlumun öğrencisi olduğu benimde okul aile birliğinde görevli olduğum Zonguldak İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine göndereceğim. İnşallah bu çiçekleri gönderen dostlarımızla birlikte Kızılay’ımıza ve İMKB Anadolu Öğretmen Lisemize küçükte olsa bir katkımız olmuş olur. Bu manada çiçek gönderen, göndermek isteyip gönderemeyen, tebrik eden, ziyaretimize gelen, gelemeyen her kese çok teşekkür ediyorum. ” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi