2019 yılının ayı olan Aralık ayının sonunda çekilecek olan Milli Piyango Biletleri bayiler ile seyyar bayiler tarafından satışa sunuldu.

Alınan bilgiye göre, büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlenirken, ikramiyenin artması ile bilet fiyatları da artış gösterdi. 31 Aralık 2019 tarihinde çekilecek olan yılbaşı biletlerinde tam bilet 80 TL, yarım bilet 40 TL olurken, çeyrek bilet ise 20 TL olarak satışa sunuldu. Gazipaşa caddesinde piyango bileti satan bayi işletmecisi Hayrettin Furat yaptığı açıklamada, “Her sene olduğu gibi yılbaşı biletlerine yoğun ilgi var. Sonlara doğru daha da çok ilgi artıyor. Şu anda daha çok çeyrek bilet satılıyor. Biz bu sene kredi kartını da satış hizmeti sunarak kolaylık sağlıyoruz” dedi.

BİLET SATIŞLARI NORMAL DÜZEYDE GİDİYOR

Zonguldak’ta kent merkezinde seyyar olana milli piyango bileti satan Nurettin Kocaoğlu’da, “Bu yıl büyük ikramiye 80 milyon. Şu ana kadar 5 ile 10 milyon arasında ikramiye kazandırdım. Şu ana kadar bilet satışları normal düzeyde gidiyor. Ayın ortalarına doğru satışlar artarak devam eder. Vatandaşın alım gücü az maddi durumları elverişli olduğu kadarıyla çeyrek bileti tercih ediyorlar” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi