Westalife Alışveriş Merkezi en üst hijyen önlemleriyle hizmet vermeye devam ediyor!

Westalife Alışveriş Merkezi olarak almış olduğumuz tedbirlerin çalışanlarımız ve misafirlerimiz taraFından tam uyumla devam etmesi için bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine yoğun bir şekilde ağırlık vermekteyiz.

Alışveriş Merkezimizin girişlerinde ateş ölçümü ve maske denetimi yapılmakta,gelen misafirlerimiz minimum temasla alışverişlerini tamamlamakta,sosyal mesafe titizlikle uygulanmakta,temizlik,hijyen ve düzen sağlanmaktadır.Ateş ölçümü sağlandıktan sonra vücut ısısı 38 derece ve üzeri olanların ve maske kullanmayanların AVM’ye girişine izin verilmemektedir.

Alışveriş Merkezimizin içinde Sağlık Bakanlığının onayladığı anti-bakteriyel temizlik ve hijyen malzemeleri kullanılmaktadır.Ortak alanlar,mağazalar ve direkt temas edilen her yer  rutin olarak temizlenmektedir.AVM içerisinde el dezenfektanlarımız bulunmakta,tüm asansörlerimizde kapasitenin üçte biri kadar kullanıma izin verilmektedir.

Havalandıra sistemlerimiz yüzde 100 taze hava ile beslenerek iklimlendirme oluşturulmuştur. AVM içerisinde “Her 10 metrekareye 1 kişi kuralı dikkate alınarak ziyaretçi sayısı kontrol edilmektedir.

Westalife Alışveriş Merkezi olarak misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz!

Editör: Haber Merkezi