LPG otogaza zam yapıldı. EPGİS'ten gelen açıklamaya göre 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak ve pompa satış fiyatlarına yansıyacak zam, 29 kuruş olarak gerçekleşti. İşte LPG otogaza zam haberinin detayları...

EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre otogaz zammı 29 kuruş olarak gerçekleşti ve pompa satış fiyatlarına yansıyacak. Otogaz zammının ne zamandan itibaren geçerli olacağı da merak ediliyor. Otogaz zammı 12 Ocak 2022 itibarıyla geçerli olacak. Araç sahipleri tarafından güncel LPG otogaz fiyatları da araştırılıyor. Peki, LPG otogaz fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

İşte EPGİS'ten yapılan açıklama:

Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı. 12/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG otogazda 29 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

LPG OTOGAZ FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Fiyat artışının ardından otogazın litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 9,08 liradan 9,37 liraya, Ankara’da 9,15 liradan 9,44 liraya, İzmir’de ise 9,13 liradan 9,42 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor. (İHA)

Editör: Haber Merkezi