Zonguldak WestalıfeAVM’de hizmet veren DryClean Express Kuru Temizleme daima en iyi teknoloji ile insan ve çevre sağlığını dikkate alarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

WestalıfeAVM’de hizmet verenDryClean Express Kuru Temizleme, en iyi fiyat garantisi, hızlı ve güvenilir servisiyle Zonguldak’ta kuru temizleme ve terzi hizmeti vermekte ayrıca Türkiye'nin 1 Numaralı Kuru Temizleme Uzmanı olma ünvanını da gururla taşımakta.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

Mehmet Ali Gülay; 'Pandemi süresince canını dişine takıp tüm sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar kuru temizleme hizmetlerinde Yüzde 20 indirim yapacağız' dedi.

Giysilerin temizlik talimatlarına uygun şekilde temizlendiğini belirten DryClean Express Kuru Temizleme Zonguldak Şube yetkilisi Mehmet Ali Gülay: “Türkiye’nin en büyük kuru temizleme markası olan DryClean Express’in Türkiye genelinde 100’ün üzerinde şubesi bulunmakta. Zonguldak’ta kuru temizleme ve terzilik hizmetini bir arada veren ilk müessese. İş yerimizde; takım elbise, gömlek, pantolon, mont, palto, kaban, bluz, ceket, etek, cübbe, kazak, üniforma, tişört, hırka, battaniye, halı, nevresim, perde, yorgan en iyi teknoloji ile insan ve çevre sağlığını dikkate alarak itinayla temizlenir.

Ayrıca DryClean Express’te; Tadilat ve terzi hizmetiyle sizin için değerli olan giysilerinizi ilk günkü haline döndürebilir veya pantolon paçasının boya göre kıvrılması, pantolon ile eteklerin bel kısımlarının bedene uydurulması gibi işlerin yanı sıra bozuk fermuarları değiştirebilir,ceket kollarını uzatabilir ya da kısaltılabilir. Müşterilerimiz 0372 502 0019 ve 0535 840 1542 telefon numaralını arayarak ücretsiz servis hizmetimizden yararlanabilirler.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi