Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta partisinin genişletilmiş il danışma toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinden Kahramanmaraş'a geldi. Kente gelişi ile beraber havaalanından itibaren halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın yapılacağı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'ne 1 saatte ulaşabildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kültür merkezi girişinde de vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, alınan yoğun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda partililere hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'ta yaptığı açıklamada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın buradaki açıklamalarından satır başları ise şöyle:

''Salgın döneminde tüm ülkeler küçülürken, biz sağlık hizmetlerinden ekonomiye kadar her alanda kendimizi olumlu yönde ayrıştırdık. Büyümede rekor üzerine rekor kırıyoruz. Yıllık ihracatımız 207 milyar doları geride bıraktı.

''ETİKETLERDEKİ FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARININ ÖNÜNE GEÇECEĞİZ''

Merkez Bankası rezervlerimiz 118 milyar doları buldu. Bay Kemal 128 milyar dolar nerede diye sorup duruyordu. Artık hiç sesleri çıkmıyor.

Çünkü bunlar akşam yalan sabah yalan. Artık ağızlarını açacak halleri bile kalmadı. İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz.

Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız."

Editör: Haber Merkezi