Çaycuma ilçesinde 16 yıllık madencilik hayatının ardından kendi elleriyle demlediği çaylarla vatandaşın sevilen ismi haline gelen “Ecevit Çay Evi” gülen yüzü ile çaycılar arasında aranan isim haline geldi.

İlçenin trafiğe kapalı caddesinde Çay Mahallesi Esengil Sokakta kendi tasarımlarla ortaya çıkardığı çay evinde “Ecevit Çay Evi” olarak hizmet veren evli, 2 çocuk babası, 49 yaşındaki Ramazan Demir, emekli olduktan sonra çalışma hayatına devam ederek kendine ait bir çay evi kurdu.

Gülen yüzü ile müşterilerinin aranan ismi haline gelen Ramazan Demir, hem demlediği çaylarla hem de katkısız dana eti ile elde edilen sucuk ile yaptığı tostla kendine has bir marka oluşturdu.

Yaz aylarında kendi elleriyle yaptığı ayran ve limonata ile kış aylarında ise sıcak salep ile müşterilerine çeşitli tatlar tattıran Çaycı Ecevit, müşteri memnuniyetini, güler yüzü sayesinde tercih edilen bir isim olduğunu söyledi.

Çay evinin tüm sorumluluklarını kendi başına üstlenerek ömrü el verdikçe işini sürdüreceğini ifade eden Ramazan Demir, “16 yıllık madencilik hayatının ardından canla başla çalışma hayatımı sürdürerek kendi çay evimi faaliyete geçirdim. Uzun yıllar başka çay evlerinde çalıştım ve sonunda birkaç yıl önce kendi çay evimi açtım. İnsanın kendi işi olması ve sorumluluğu yüklenmesi çalışmanızı hızlandırıyor. Pandemi süreci dolayısıyla sınırlı sayıda masa düzeni ile çalışmış olsak ta şükürler olsun işimiz iyi” diye konuştu.

Ecevit Çay Evi, tost siparişleri için 0532 404 71 67 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi