Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, kahvehane ve çay ocaklarında çay fiyatlarına yüzde 25 zam geldiğini söyledi.

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, yeni belirlenen fiyatlara göre 2 Eylül 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere çay ocaklarındaki 1 lira 25 kuruş olan çay fiyatının 1 lira 75 kuruş, kahvehanelerdeki 1 lira 50 kuruş olan çay fiyatının ise 2 lira olduğunu belirtti.

Kahvehane ve çay ocaklarında 2 Eylül 2019 tarihi itibariyle çay fiyatlarında değişikliğe gidileceğini ifade eden Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, açıklamasına şöyle devam etti:

“Çay fiyatlarına gelen son zamlardan sonra kahveci ve çay ocağı esnaflarımızdan gelen talep üzerine çay fiyatlarında değişikliğe gidildi. 2 Eylül 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere çay fiyatlarımız değişecektir. Çay fiyatları kahvehanelerde 2 lira çay ocaklarında 1 lira 75 kuruş oldu. Yeni çay tarifesi esnafımız için hayırlı ve bol kazançlı olsun. Kahveci esnafımız zor durumda ve çaya üst üste gelen yüzde 33’e yakın zamla daha zor durumda kalmışlardı. Çaya gelen bu zamlara karşılık esnafın uygulayacağı zam yüzde 25 oranında olmuştur. Çay ocaklarındaki 1 lira 25 kuruş olan çay fiyatı 1 lira 75 kuruş, kahvehanelerdeki 1 lira 50 kuruş olan çay fiyatı ise 2 lira olmuştur. Tarifemizi onaylayan birlik başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler diliyorum” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi