Baby Stüdyo işletmecisi Nurşah Bektaş, en güzel anılar için tüm anne ve babaları bebekleriyle birlikte fotoğraf stüdyolarına beklediklerini söyledi.

Hobi olarak başladığı fotoğraf çekimini eğitimini alarak açtığı Baby Stüdyo ile taçlandıran Nurşah Bektaş, işyerinde hamile fotoğraf çekimi, doğum fotoğraf çekimi, yenidoğan fotoğraf çekimi, doğum günü çekimi, konsept fotoğraf çekimi ve özel gün dış çekimi yaptıklarını belirtti.

Yaptığı iş için çevresinden çok güzel yorumlar aldığını bununda kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Baby Stüdyo işletmecisi Nurşah Bektaş: “Üniversite eğitimimi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tarih Bölümü okuyarak tamamladım ama her zaman fotoğraf çekme üzerine bir merakım vardı.

Bu merakımı bilen eşim bana hediye olarak fotoğraf makinesi aldı. Fotoğraf makinem ile yeğenimin fotoğraflarını çekiyordum sonrasında çevremden bebeklerinin fotoğraflarını çekmem için ricada bulunanlar oldu. Bunun üzerine yeni doğan bebekler için bir fotoğraf stüdyosu açmaya karar verdim.

İstanbul ve Ankara’da gerekli eğitimleri aldım. Eğitimimi tamamladıktan sonra ilk çarşı merkezinde şimdi ise Kozlu Kavaklık mevkiinde yeni stüdyomuzu açtık. Stüdyomuzda hamile fotoğraf çekimi, doğum fotoğraf çekimi, yenidoğan fotoğraf çekimi, doğum günü çekimi, konsept fotoğraf çekimi ve özel gün dış çekimi yapıyoruz.

Yeni doğanlarda ilk 15 gün tercihimiz oluyor. Aileler işyerimize geliyor ve bebeklerinin fotoğraflarını stüdyomuzda konseptler hazırlayarak çekiyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları albüm yaparak aileye teslim ediyoruz. Yaptığım iş için çevremden çok güzel yorumlar alıyorum bu da beni çok mutlu ediyor.

En güzel anılar için tüm anne ve babaları bebekleriyle birlikte stüdyomuza bekliyoruz” dedi.

Nurşah Bektaş, 5 Eylül 2020 tarihinde saat 14.00 da Kozlu Kavaklık Güney Mahallesi Kavaklık Sitesi girişinde bulunan Baby Stüdyosunun açılış törenine tüm Zonguldak halkını davet etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi