Zonguldak’ta ADAL Çağrı Merkezi cumartesi günü düzenlenen tören ile yapılan dualar ile hizmete açıldı.

Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi No:30 Kat 6 Yazdoğan Plaza’da yapılan açılışa, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu  ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, GMİS Merkez Servisi Şube Sekreteri Aysel Kocabaş, AK Parti il yönetim kurulu üyesi ve Acılık Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Yaman, işadamı Yılmaz Altıntaş ile davetliler katıldı.

Fener Cami imamının yaptığı duanın ardından Karadeniz Muhtarlar  Federasyonu  ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar ile açılış kurdelesini keserek, bu açılan işyerinin hayırlı olmasını diledi.

ADAL Çağrı Merkezi ile ilgili bilgi aktaran 14 yıllık çağrı merkezi deneyimi ile Merve Mazlum, 5 saha ve 16 çağrı merkezi personeli ile Zonguldak’ta ve çevresinde kamuoyu bilgisi toplamak ve en doğru analizleri sağlamak için Eylül ayından bugüne yürüttüğü çalışmaları Gazipaşa Caddesi üzerinde açılışı yapılan merkezinden yöneteceklerini söyledi.

Mazlum, kamuoyu araştırmaları ve saha çalışmalarının ön planda olacağını söyleyerek, açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi