Zonguldak’ın alışveriş ve yaşam merkezi 67 Burda AVM Sağlık Bakanlığının belirlediği hijyen kuralları denetimlerinden tam puan aldı.

İklimlendirmede yüzde 100 taze hava kullanan 67 Burda AVM’de, iklimlendirme cihazlarına, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin filitre değişimi ve dezenfeksiyonu ile 24 saat yüzde 100 taze hava sağlanıyor. Bu şekilde ziyaretçiler ve çalışanların sağlıklı nefes alması sağlanıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları uygulanıyor. AVM ana giriş kapısı ve otopark giriş kapısında uygulanan termal kamera ölçümünde ateşi yüksek olduğu tespit edilen ziyaretçiler uyarılarak AVM içerisine kesinlikle alınmıyor.

COVID-19 süreci nedeniyle belirlenen pandemi kurallarının harfiyen uygulandığı 67 Burda AVM’de şu tedbirler alındı:

67 BURDA AVM HİJYEN KONUSUNDA TAM PUAN ALDI

“Zonguldak’ın alışveriş ve yaşam merkezi 67 Burda Alışveriş Merkezi, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen tedbirleriyle uyumlu bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Yapılan tüm denetimlerden tam puan alan ve hijyen önlemlerini “Burda Sağlığınız Esas” anlayışıyla uygulayan 67 Burda Alışveriş Merkezi, birbirinden değerli markalarıyla güven içerisinde konforlu alışveriş deneyimini ziyaretçilerine sunmayı sürdürüyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giriş yapan ziyaretçilerin ateşi termal kamera ile ölçülmektedir, aynı zamanda tüm işletmeler içerisinde sosyal mesafe uyarıları ve dezenfektan üniteleri yer almaktadır. Avm ve otopark giriş noktalarında uygulanılan termal kamera ile ölçümlerde ateşi yüksek olan ziyaretçiler uyarılarak girişleri yapılmamaktadır. Avm içerisinde görevliler tarafından gün içerisinde kurallara uymayan ziyaretçilere gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. 67burda’da uygulanılan hijyen kuralları ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.

AVM ZİYARETÇİLERİ VE ÇALIŞANLARININ SAĞLIĞINA MAKSİMUM ÖZEN GÖSTERİLİYOR

COVID-19 sürecinde ziyaretçilerinin, iş ortaklarının ve ekip arkadaşlarının sağlığını öncelik olarak gören 67 Burda Alışveriş Merkezi, ilk andan itibaren yetkili kurumların yönlendirmeleri doğrultusunda tüm önlemleri alarak o günden bu yana büyük bir titizlikle, tüm tedbirleri hayata geçirdi.  Hijyen ve temizlik standartlarını en yüksek seviyede tutan 67 Burda AVM’de tedbirler hassasiyetle uygulanıyor, AVM ziyaretçilerinin ve çalışanların sağlığına maksimum özen gösteriliyor.

67 BURDA AVM EN İYİ YÖNTEMLERLE TEMİZLENİYOR

67 Burda Alışveriş Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nın mevzuatları doğrultusunda en iyi yöntemlerle temizleniyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları uygulanıyor. Sosyal mesafeye uyulması için aynı anda yaklaşık 2 bin 500 kişinin AVM içerisinde bulunmasına izin veriliyor. İçeride kaç kişinin bulunduğu da kurulan kamera sistemiyle eş zamanlı olarak tespit ediliyor.

İKLİMLENDİRMEDE YÜZDE YÜZ HAVALANDIRMA KULLANILIYOR

İklimlendirmede yüzde 100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin filitre değişimi ve dezenfeksiyonu ile yüzde 100 taze hava 24 saat kesintisiz olarak sağlanıyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor.

67 Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği 67 Burda Alışveriş Merkezi’nde uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor.

Alışveriş merkezinin görünür alanlarında yer alan dezenfektan üniteleri danışma bankosundan da temin edilebiliyor. Her sabah ve her gece düzenli olarak temizlenen 67 Burda Alışveriş Merkezi’nde temizlik işlemi gün içerisinde saat başı tekrarlanıyor.

ÖNCE TOPLUMSAL FAYDA

Toplumsal fayda sağlayan çalışmalarla da öne çıkan 67 Burda Alışveriş Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak çalışma yaparak hastanelere maske ve tulum bağışında bulundu. Sokak hayvanları için mama istasyonları kuruyor ve hayvanlar için mama temin ediyor. Yerel yönetim ile güçlü ilişkiler kurarak sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışan 67 Burda Alışveriş Merkezi, ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyecek adımlar atıyor.”  

Editör: Haber Merkezi