2009’da Zonguldaklılar ile buluşan 67 Burda Avm, 15 Mart’ta açılışının yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. İş ortakları  ve Zonguldak halkı ile bütünleşen 67 Burda Ailesi, yılların içinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, kaliteli hizmet ve faaliyetleri ile alanında öncü olmaya devam ediyor. Öte yandan pandemi süreci boyunca hijyen ve sağlık tedbirlerini üst düzeyde uygulayan 67 Burda Avm, ziyaretçilerine güvenli alışveriş fırsatı sunuyor.

Sektördeki değişim ve dönüşüme öncülük eden 67 Burda, ziyaretçilerine gerek mağaza karması, gerekse de mimari bütünlüğüyle çağdaş bir deneyim sunmaya devam ediyor. 67 Burda Avm, gelişen şehre daha geniş çerçevede hizmet verme amacıyla önümüzdeki dönemde de ziyaretçilerini yenilik ve markalarla buluşturmaya devam edecek.

12 YILA ÇOK ŞEY SIĞDIRDIK!

Esas 67 Burda AVM, birbirinden keyifli kampanyaları ve etkinlikleri ile Zonguldaklıları ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatıyor. Düzenlediği kampanya ve çekilişler sonucunda ziyaretçilerine araba kazanma fırsatı sunan AVM, filimgalalarına da ev sahipliği yaptı. Lisanslıçocuk etkinlikleri, tiyatro oyunları ile de minik ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Gençler için oyun turnuvaları düzenleyen AVM, sevgililer gününde ziyaretçilerine bu özel gününün heyecanını doyasıya yaşattı. Ramazan ayının bereket ve huzurunu, birbirinden keyifli etkinliklerle her yıl ziyaretçilerine yaşatan 67 Burda, yıl dönümlerinde birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak unutulmaz konserlere imza attı. Şehrin tek bowling salonuna sahip olma özelliğini de taşıyan, Zonguldaklılara yeni yıl coşkusunu her yıl bambaşka heyecanlayaşatan 67 Burda Avm, halk eğitim işbirliği ile oluşturulan esaslı kadınlar kulübü ile de Zonguldaklıları bir araya getirerek yılsonu etkinliklerinde sergilerden elde edilen satışlarda Zonguldaklı kadınların gelir elde etmelerini sağladı.

Zonguldaklılar alışverişlerini güvenle yapıyor

COVID-19 sürecinde yetkili kurumların yönlendirmeleri doğrultusunda tüm önlemleri alıp büyük bir titizlikle tüm tedbirleri hayata geçiren 67 Burda Avm, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programının şartlarını kusursuzca yerine getirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesinin de sahibi. T.C. Sağlık Bakanlığı’nın mevzuatları doğrultusunda en iyi yöntemlerle temizlenen AVM’de ziyaretçiler, “www.burdasagliginizesas.com” adresi üzerinden tüm hijyen prosedürlerini de takip edebiliyor. Dijital dönüşüm kapsamında uygulamaya konulan, Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “Güvenli QR” sistemi de “Burda Sağlığınız Esas” yaklaşımı yansıtılıyor. “Güvenli QR” sistemi ile ziyaretçiler, hem internet sitesinden hem de AVM içerisinde pek çok noktada yer alan ortak kullanım alanlarına yerleştirilmiş olan QR kodlar aracılığıyla ilgili alanın hijyen durumunu anlık olarak takip edebiliyor.

Her kuşağa hitap eden yeni nesil AVM

Alışveriş merkezlerinde sunulan hizmette dijital adımlar da atan Esas Gayrimenkul bünyesindeki 67 Burda AVM, iş ortakları olan perakende markaları için yüksek katma değer oluşturarak, sektörde öncü adımlar atmaya da devam ediyor. Ziyaretçilerine çok kanallı bir alışveriş deneyimi sunan 67 Burda, mobil ve omni-channel çözümlerini uygulayıp dijitalleşme sürecini başarı ile devam ettiriyor.

Toplumsal faydayı gözeten her türlü iyilik hareketi 67Burda’da

“İyilik Burda” diyen 67 Burda AVM, lokal üretimi destekliyor ve lokal girişimlere yer veriyor. Sağlık İl Müdürlüğü ile ortak çalışma yaparak maske ve tulum bağışında bulunan 67 Burda AVM, sokak hayvanları için ise mama istasyonu kurup, hayvanlar için mama temin ediyor.

Esas 67 Burda AVM, 22 bin 57m²’lik kiralanabilir alan, 73 mağaza,8 sinema salonu ve 500 araçlık otoparkı ile Zonguldak’ta hizmet veriyor. Modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan kafeleri, eğlenceli etkinlikleri ile Zonguldak’ın yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda AVM, alışveriş ve eğlence deneyimini aynı anda sunarak öne çıkarmaya devam ediyor. Esas 67 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP’nin organize ettiği 2018 MarCom Ödüllerinde “Sevgi Postanesi” projesiyle 3 Platin ve 1 Altın ödülünü de almıştır.

Editör: Haber Merkezi