6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen liselere giriş sınavına ilişkin 1. Nakil sonuçları 26 Temmuz’da 2. Nakil sonuçları ise 9 Ağustos’ta açıklandı.

MEB, TOBB ve TOBB ETÜ Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile ilişkilendirilen Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 2021-2022 eğitim öğretim yılı için 218 yeni öğrenci kayıt yaptırdı. Böylece ZMTAL’ın öğrenci sayısı 872 oldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında sorumlu olduğumuz Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni kayıtlarla öğrenci sayısını 872’ye çıkartmıştır. Okulumuzu tercih eden öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Mezun olduklarında bu öğrencilerimiz mesleklerini iyi öğrenmiş, ülkeleri için hizmet etme şevkiyle dolu olarak sahaya çıkacaklardır. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim süreçlerinde ve sonrasında da öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gerek fiziki altyapısı gerekse yetkin öğretmenleriyle okulumuz öğrencileri beklemektedir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi