Zonguldak’ın yeni eğitim yuvası Yeni Nesil Kişisel Gelişim Kursu müdürlüğüne getirilen, TED Zonguldak Koleji’nde uzun yıllar başarıyla görev yapan deneyimli eğitimci Fatih Kesgin kurs ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Mithatpaşa Mahallesi Hayribey sokakta kurulu olan Devran Ketenci İş hanında açılan Yeni Nesil Kişisel Gelişim Kursunda 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri faydalanabilecek.

Alanlarında deneyimli bir kadro oluşturan Yeni Nesil Kişisel Gelişim Kursu kurucularından Fatih Kesgin, amaçlarının yeni nesil çocuklarının geleceğine profesyonel katkılar sunmak olduğunu belirterek, bu yıl hizmet vermeye başlamasına karşın ilgi gören merkez hakkında şu bilgileri verdi: “Yeni Nesil Kişisel Gelişim Kursu 2020 - 2021 dönemi için kayıtlarımız devam etmektedir. Kovid 19 salgını nedeniyle tedbirlerimizi aldık. Çocuklarımızın sağlığını tehdit edebilecek tüm detayları titizlikle ele alıyoruz.”

Yeni Nesil Kişisel Gelişim Kursu kurucularından Esra Varol ise şunları söyledi: “Kayıtlarımız devam ediyor. Pandemi döneminin getirdiği sıkıntılar ve zorunluluklar olabilir ancak tüm bunlara rağmen güvenilir bir ortamda hizmet verme kararlılığındayız.

Yeni eğitim öğretim dönemi başlarken tüm çocuklarımıza başarılar ailelerimize sağlık diliyoruz. Yeni Nesil Kişisel Gelişim Kursu olarak alanlarında deneyimli ve başarılı arkadaşlarımızla öğrencilerimizin hayatlarında yeni bir ufuk olmak istiyoruz. Onların sadece eğitim alanında başarısını değil hayatta başarılı olmalarını önemsiyoruz. Bu yönüyle çocuklarımızın eğitimlerinin yanında sosyal ve psikolojik gelişimleri bizim için önemli. Eğitimlerimizi psikolojik desteklerle bütünleştirerek güvenli ve güvenilir bir marka olma iddiasındayız” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi