Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde ‘Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonları’ toplantısı yapıldı.

BEÜ Tahir Karauğuz Konferans salonunda ‘Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonları’ toplantısı Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleşti.

Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde ara verilen yüz yüze eğitimin 2020-2021 akademik yılıyla birlikte yeniden başlayacak olması sebebiyle ilgili kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin artırılması amacıyla düzenlenen toplantıya Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkan vekili Erol Yılmaz, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Vali yardımcıları, Turgut Subaşı, Mehmet Türk ve Yıldırım Uçar, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, BEÜ Rektör yardımcıları, ilgili müdürler katılırken, toplantıda sunumlar yapıldı.

Komisyonda Bülent Ecevit Üniversitesine bağlı yerleşkeler ve yurtlar güvenlik açısından değerlendirildi.
Zonguldak’a gelecek olan üniversite yerleşkelerinde öğrencilerin rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla alınan ve alınması gereken güvenlik tedbirlerin değerlendirmesinin ardından toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi