Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanlığına bağlı Kadın Komisyonu başkan ve üyeleri, Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Tableti olmayan kalmasın, uzat elini uzaktan eğitimde kaldır engeli" kampanyasına destek olmak için kendi aralarında topladığı paralar ile 3 adet tablet alarak kampanyaya destek oldular.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’a yapılan ziyarete Türk Eğitim Sen Zonguldak Kadın komisyonları başkanı Songül Harbutoğlu Velioğlu başkan yardımcısı Ebru Uçar Korumalı, Başkan yardımcısı Şadiye Özdemir Çetin ve Türk Eğitim Sen Zonguldak şube başkanı Şahin Ören katıldılar.

Komisyon Başkanı Songül Barbutoğlu Velioğlu yaptığı açıklamada 'Çorbada bizimde tuzumuz olsun bir çocuğun bile uzaktan eğitimde engelini kaldırabilirsek ne mutlu bize. Ayrıca bu kampanyayı düzenleyen valiliğimize ve Milli Eğitim müdürlüğümüze hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Komisyonumuz bundan sonra diğer konularda da Zonguldak’ta çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için çabalara devam edecektir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da, Türk Eğitim Sen Zonguldak şubesi kadın komisyonlarının yaptıkları bu katkıdan dolayı çok duygulandığını ifade etti. Tosun, “Eğitim paydaşlarının bu sürece katılmasının anlamlı olduğunu eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ve bu zorlu sürecin de hep birlikte Başarılı bir şekilde altından kalkılacağına hiç şüphem yoktur. Türk Eğitim Sen kadın Komisyonu heyetine Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkürü bir borç bilirim çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi