Zonguldak’ta eğitim öğretim alanında birçok başarıya imza atan Zonguldak Sınav Kolejinde öğrenciler yarıyıl karnesini aldılar.

2019-2020 yılında yaptığı yatırımlarla Zonguldak’ın Kozlu ilçesi İncirharmanı mevkisinde kendi kampüsüne taşınan Zonguldak Sınav Kolejinde anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 2021-2022 eğitim öğretim dönemi yarıyıl karnesini almanın sevincini yaşadılar.

Zonguldak Sınav Eğitim Kurumu Başkanı Vecdi Ilgın, öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Canım öğrencilerim okulun ilk günü yüzünüzdeki gülümseme, gözlerinizdeki ışıltı ile karşıladık sizi. Bugüne kadar sizinle birçok şey öğrendik. Ders çalıştık. Çok güzel oyunlar oynadık. Etkinlikler yaptık. Bol bol eğlendik. Her günümüz ayrı bir heyecanla geçti. Şimdi dinlenme zamanı, kısa bir tatil sizi bekliyor. Güzel bir şekilde dinlenmenizi, ailenizle zaman geçirmenizi, bol bol oyunlar oynamanızı ve tatil sonunda koşarak okula gelmenizi bekliyoruz. Okul sadece dört yanı duvarla çevrili tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Öğretmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi