Zonguldak’ta uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla hizmet veren Seçkin Kişisel Gelişim Kursu, velilere yönelik ‘kaliteli eğitim, Sağlıklı Gelecek’ konu başlıklı ücretsiz seminer düzenleyecek

11 Ocak tarihinde Zonguldak Belediye Nikah Salonunda gerçekleşecek olan seminerde, ‘Etkili İletişim’, ‘Ödül-Ceza yönetimi’, ‘Teknoloji Bağımlılığı’, ‘Sınav Kaygısı’ gibi konular konuşulacak. Psikolog Selda Aygün, Psikolojik Danışman Abdurrahim Avcı ve Mehmet Ali Akyol’un konuşmacı olacağı seminer ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Öte yandan 1-2-3 ve 4. Sınıf velileri için 13.00’de başlayacak olan seminer sonrasında 5-6-7 ve 8. Sınıf velileri için 15.00’de devam edecek.

TAMAMEN ÜCRETSİZ OLACAK

Düzenlenecek olan seminer hakkında bilgiler veren Seçkin Kişisel Gelişim Kursu sahibi Kadriye Arslan, tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek olan seminer hakkında yaptığı açıklamasında, “Seçkin Kişisel Gelişim Kursu 12 yıldır hizmet vermektedir. Çocuklarımızın gelişimi psikolojisi çok önemli! Ailelerimizin bilinçlenmesi öğrencilerimizin sağlıklı, başarılı bir şekilde okul hayatını devam ettirebilmeleri ve herhangi bir sorunla karşılaşıldığında sorunları çok daha hızlı ve kontrollü en az hasarla atlatabilmek için ANIEL Psikolojik Danışmanlık ve Koçluk Merkezi ile bir işbirliği içinde bu semineri düzenledik. Tamamen ücretsiz hizmet vereceğiz bu fırsatı kaçırmayalım. Gelin sizde sorularınıza, sorunlarınıza, endişelerinize çözüm bulun” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi