Zonguldak Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 23. 27. ve 72. maddelerine göre 15.02.2021 tarihinde İlimiz Valisi Mustafa TUTULMAZ başkanlığında olağanüstü toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

 1. Meteoroloji verilerine göre İlimiz genelinde yoğun kar yağışının devam edeceği öngörüldüğünden buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamlar gibi oluşması muhtemel risklerden dolayı yüz yüze eğitime başlaması kararlaştırılan İl Geneli Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel  anaokullarının, özel eğitim anaokulunun, ilkokulların, ortaokulların ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı özel kreş, gündüz bakım evi ve çocuk kulüplerinde  yüz yüze eğitime başlama faaliyetlerine  16-17 Şubat 2021 tarihlerinde 2 (iki) gün süre ile ertelenmesine, bu süreç zarfında okullarımızda da  uzaktan eğitime  devam edilmesine;

Rehabilitasyon merkezlerinin,yaygın eğitim kurslarının ve tüm özel kursların yüz yüze eğitimlerine 2(iki) gün ara verilmesine,  bu süre zarfında Zonguldak merkez ve ilçelerinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Editör: Haber Merkezi