Zonguldak Gazi Ortaokulu öğrenci ve velileri ‘okulumuzu geri istiyoruz’ eylemine kararlılıkla devam ediyorlar.

Madenci Anıtı önünde her gün bir araya gelerek ‘okulumuzu geri istiyoruz’ diye haykıran öğrenci ve veliler yetkililerden gelecek güzel haberi bekliyorlar.

Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Sümer Demirel, öğrenci ve veliler adına gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2019-2020 eğitim-öğretim yılında okulumuzda eğitime başlayacağımıza dair bizlere söz verildi ama geçen süreçte öğrencilerimiz okullarında eğitime başlayamadılar. Bize henüz bir açıklama yapan yok. Gazi Ortaokulu, Gazi Ortaokulu'nun öğrencilerinindir, öğretmenlerinin, müdürünündür. Biz ikili öğretime karşıyız. Bir an evvel çocuklarımızın kendi okullarında tekli eğitime geçmelerini istiyoruz. Bu konuyla ilgili gerekenlerin acilen yapılmasını bekliyoruz. Pazartesiye kadar bize bir süre verildi. Lütfen artık çıkın “bu okul Gazi’nindir, Gazi adı altında öğrencilerimiz eğitim-öğretimlerine devam edeceklerdir” deyin. Burada toplanan velilerimizin, çocuklarımızın tüm beklentisi ve isteği bu yöndedir.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi