İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulunda tören düzenlendi. Okulda düzenlenen etkinliğe Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı, Belediye Meclis Üyeleri, belediye daire amirleri, belediye personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Özlem Akyiğit Dirimeşe yaptı.

Dirimeşe konuşmasında, “Bu yüce destanı yazan ustayı, yazdıran sayısız kahramanı rahmetle anıyor ve şanlı bayrağımızın göklerde, İstiklal Marşımızın dillerde ve vatan sevgimizin iman dolu göğsümüzde ebediyen var olmasını diliyorum. Konuşmamı Mehmet Akif Ersoy’un şu sözleriyle tamamlamak istiyorum: Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.” dedi.

MİNİKLER İZLEYENLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Anaokulu öğrencilerinin özel olarak hazırlanan şiir ve performans gösterileri izleyenlerden büyük alkış alırken, tören, minik öğrencilerin Türk bayrakları ve müzik eşliğinde yaptıkları gösterinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi