Zonguldak'ta yaklaşık 100 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Mithatpaşa İlkokulunda ise yarıyıl tatiline giren miniklerin karnelerini Vali Erdoğan Bektaş dağıttı.

Mithatpaşa İlkokulunda düzenlenen yarı yıl tatili karne dağıtımına, İl Milli Eğitim müdür vekili başta olmak üzere, müdür yardımcıları, okul müdürü ve öğretmenleri ile öğrencilerin velileri katıldı.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’a okulun bahçesinde iki minik öğrenci tarafından çiçek takdim edildi.

Karneleri dağıtan Bektaş ve beraberindekiler miniklerden tatili iyi değerlendirmelerini istediler.

Vali  Erdoğan Bektaş, "Karnedeki yazan notlar önce kim hak etmiş oluyor maalesef önce biz sistem Milli Eğitim Bakanlığı sonra velilerimize son çocuklarımız o sıralamalar ile değerlendireceğiz. Karnedeki başarı varsa şayet önce bizim başarımız sonra sizin başarınız sonrada çocukların başarısı,eğer başarı yoksa başka bir şey varsa oda önce bizim sonra sizin çocukların. En masum çocuklar başka bir şey yok. Biz ne diyorsak onu yapıyorlar" dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Mithatpaşa İlkokulu müdürü ve İl Milli Eğitim yetkilileri ile beraber okulun etrafını da gezerek bilgi alırken, karne dağıtımının ardından okulun bahçesinde veliler ile görüşmesinin ardından okuldan ayrıldı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi