Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Zonguldak’a gelmesiyle birlikte milli eğitim konusunda şehirde olumlu hareketliliğin olduğunu söyledi.

Olumlu yönde gelişen hareketlilikten memnuniyet duyduklarını belirten Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, konuşmasına şöyle devam etti:

SAYIN BAKANIMIZ YATIRIMLARIN MÜJDESİNİ VERDİ

“Milli Eğitim Bakanımızın şehrimize gelmesiyle birlikte Zonguldak milli eğitim tarihinde görülmemiş bir hareketliliğe kavuştu. Bu hareketlilikten de bizler memnuniyet duyuyoruz. Daha önce Zonguldak’a kim bir çivi çakıyorsa onun yanında olacağımızı söylemiştik şuanda sayın bakanımız çivi değil çivilerin çakılacağının müjdesini verdikten sonra bizim bunun karşısında olmamız mümkün değildir. Kim Zonguldak’ı güçlendiriyorsa, milli eğitimini güçlendirip okulların sayısını artıracak çaba içerisine giriyorsa Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi bu çabanın içerisinde olacaktır.

ZONGULDAK’IN TÜRKÇE-MATEMATİK ALANINDA GÜÇLÜ BİR LİSEYE İHTİYACI VARDI

En son Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aldoğan han fendinin göreve gelmesinden sonrada Zonguldak İl Milli Eğitim camiamız hareketlendi. İki yıldır boşta duran Tepebaşı Mahallesinde yeni yapılan bina Sosyal Bilimler Lisesi olarak değerlendirilecek. Okulun kurucu müdürü atandı. Okulun içinin donanımı ile ilgili eksiklerin tamamlanması için çalışmalar başladı. Fen Lisesinden sonra özellikle Türkçe-Matematik alanında çok güçlü bir liseye Zonguldak’ın ihtiyacı vardı. Bu anlamda İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aldoğan hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Bunların dışında Halk Eğitim ve Bilim Sanat Merkezleri binalarının yapılacağı noktasında sayın bakanımız açıklama yapmıştı bunlarla ilgili pek çok projenin geçtiği ve yatırım noktasına geldiği haberlerini almaktayız. Bunlar bizim için sevindirici gelişmelerdir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi