Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı döneminde mezun olan Hemşirelik Bölümü öğrencileri için yemin töreni düzenledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi oditoryum alanında düzenlenen yemin törenine, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can, Üniversite Senatörleri, akademik-idari personel, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan törende daha sonra açılış konuşmalarına geçildi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Hemşirelik Yemin töreni’nde yaptığı açıklamada; Üniversitemizden bu zamana kadar 2000’in üzerinde mezun verildiğini bu yıl ise 300’e yakın mezununu meslek hayatına kazandırıldığını bildirdi.

Mezun öğrencilere edinilen bilgilerle bundan sonraki kariyer yolculuklarında önemli bir aşamasına gelmiş bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Rektör Özölçer, mezun olan öğrencilere sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.

Tören, öğrencilerin yemin etmeleri ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi