Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle faaliyete geçirdiği Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı açılışı yapıldı.

Yapılan açılışa, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, okul müdürü, BAKKA temsilcileri ile daire müdürleri,öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz açılışta yaptığı konuşmada, kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneğinin açılışına katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, çağın gereklerine uygun teknolojiye ağırlık vermenin, nitelikli meslek elemanı yetiştirmenin, işgücü yaratmanın ve meslek liselerinin önemine değindi, tüketen değil üreten bireyler olmanın gerekliliğini vurguladı, öğrencilere çok çalışmalarını, güzel projeleri hayata geçirmeleri tavsiyesinde bulundu, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Tutulmaz, açılışın ardından atölyeleri gezdi, öğrencilerin ürünlerini inceledi, öğrenciler ile sohbet ederek bilgi aldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi