Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan Friendship: Cross-border coordination against Covid-19)  adlı eTwinning projesi, MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından onaylandı.

Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Adnan Karakulluk, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Friendship: Cross-border coordination against Covid-19)  adlı eTwinning projemiz, MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmıştır.

Kuruculuğunu okulumuz Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmenlerimiz Çiğdem AYDIN ve Nezahat CİNBAR ile yaptığı "Friendship: Cross-border coordination against Covid-19) " adlı eTwinning projesi Meb Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmıştır.

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi  "Covid 19 Salgın Sürecinde Arkadaşlık"   e-twinning projemizde öğrencileriyle proje ortağı olarak yer alacaktır. Projenin temel amacı öğrencilerimizin evde kalmak zorunda olduğu bu olağanüstü zamanlarda kendilerini yalnız hissetmemeleri ve teknolojik araçları kendi avantajları için de kullanarak yeni yerler görmeleri ve akranlarıyla pandemi sürecini yürütmede ve kendi yaşam alanlarını belki de hiç şehrimizi görmemiş arkadaşlarına tanıtma fırsatı yakalamalarıdır.

Proje çalışmalarından ötürü öğretmenimiz Çiğdem AYDIN'a, birlikte çalışacağı Nezahat CİNBAR öğretmenimize okulumuz adına tebriklerimizi iletiyoruz, Proje ortağımız Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'ne projemizde yer aldıklarından ötürü teşekkür eder, Proje sürecinde kendilerine ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi