Zonguldak Gazi Ortaokulu öğrencileri ve velileri madenci anıtı önünde her gün öğle saatinde düzenledikleri okulumuzu geri istiyoruz eylemine devam ettiler.

Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ve Ak Parti Zonguldak Milletvekillerinden gelecek güzel haberi beklediklerini belirten Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Sümer Demirel: “Sayın Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Ankara’da vekillerimizle talebimizle ilgili görüşeceğini söylemişti kendisinden gelecek güzel haberi bekliyorduk. Belediye Başkanımızla mesaj yoluyla görüştük bize vekillerimizle görüştüğünü gidişatın bizim talep ettiğimiz yönde olduğunu dile getirdi. Gün içerisinde inşallah vekillerimizden hayırlı haber bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda “eğitim öğretime okulunuzda devam ediyorsunuz” açıklamasını vekillerimizden duymak istiyoruz. Biz onlara inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu okul çocuklarımızın hakkı bu hakkı çocuklarımızın ellerinden almasınlar” dedi.

Gazi Ortaokulu öğrencilerinin ‘okulumuzu geri istiyoruz’ eyleminin ardından Çorbacı Suat Usta, öğrencilere çorba ikram ederek öğrenci ve velilere destek verdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi