Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk ve Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş’ın organize ettiği, Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi ve diğer mahalle muhtarlarının desteklediği ‘bütün çocuklar gülsün’ adlı proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okullar açılmadan okul kıyafetleri dağıtıldı. Organizeye destek veren Eren Enerjinin katkılarıyla da 352 çocuğa ayakkabı verildi.

Terakki Mahalle Muhtarı Ferit Arslantürk, ihtiyaç sahibi çocuklara okul kıyafetlerinden sonra 352 adet ayakkabı ile toplamda 20 bin liralık kırtasiye malzemesi çeki yardımı da yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

 “Güzel bir organizasyon oldu. Başta Sayın Valimiz olmak üzere bütün muhtarlarımıza, halkımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, ayakkabı almamızda bize sponsor olan Eren Enerji ve Eren Enerji müdürlerinden Sayın Cem Çiftçi'ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün 352 çift ayakkabı vereceğiz. Merkeze bağlı bazı köy muhtar arkadaşlarımız da var onlara da dağıtmaları için ayakkabı hediye edeceğiz. Merkezde bulunan öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulunacağız. Köy muhtarlarımızda inşallah bir dahaki yıl düşünüyoruz. Güzel bir organizasyon oldu. Bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu biraz daha geniş tutacağız. Seneye daha faydalı bir şekilde daha fazla öğrencimize inşallah ulaşacağız. Standımız devam edecek. Şu anda borca girmiş durumdayız. Ama önemli değil biz çalışıp farkı kapatacağız.”

Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş ise, “Biz zaten ufak tefek de olsa mahallelerimizde böyle şeyler yapıyorduk. İşin ucundan tuttuk. Güzel bir proje oldu. Destek veren herkese teşekkür ederiz. Biz çok mutluyuz ve çocukların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor. Projelerin devamı gelecektir” dedi.(Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi