Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezinde açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda kabul görülen 23 bilimsel proje sergilendi.

Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından 12 Mayıs 2022 tarihinde açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda kabul görülen 585848 nolu proje kapsamında 23 bilimsel proje sergilendi.

Projede; Tasarım, inceleme ve araştırma kategorilerinde; robotik kodlama, giyilebilir teknoloji, bilimsel deneyler, matematik, görsel sanatlar ve müzik dallarını kapsayan projelerde 15 öğretmen danışmanlığında 46 öğrenci görev aldı.

Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ferize Yurdakul; “12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleştirilen açılışa katılarak bizleri onurlandıran Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Türk’e, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Erol Yılmaz’a, Jandarma Kıdemli Albay Sayın Cezmi Yalınkılıç’a, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Sayın Veli Köktürk’e, Gençlik ve Spor Gençlik Hizmetleri Müdürü Sayın Erhan Yavaş’a, Gençlik ve Spor Yurt Hizmetleri Müdürü Sayın Süleyman Sipahi’ye, İl Defterdarı Sayın Hülya Yelimlieş’e, İl Muhasebe Müdürü Sayın Seçkin Işık’a, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Volkan Atılgan’a, Kadın Konukevi Müdürü Sayın Sacide Kilci’ye, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mansur Gök’e, Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Akif Başdağ’a, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Başkanı Sayın Kamuran Aşkar’a, Türk Eğitim Sen Başkanı Sayın Şahin Ören’e, Eğitim Bir Sen Kozlu İlçe Başkanı Sayın Tuncay Koru’ya, okul müdürlerine, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

13 Mayıs 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezinde sergilenen projeleri tüm okullar ve öğrenciler tarafından ziyaret edilebilecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi