Devrek Yaşampark’ta görkemli bir düğün töreniyle CHP Devrek Belediye Meclis Üyesi Jeofizik Mühendisi Semih Çoban ve Nurten Bayındır, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un gerçekleştirdiği nikah töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Genç çiftin nikah şahitliğini Selin YENDİ ve Hulki DERYAOĞLU yaptılar. Başkan Bozkurt gelin ve damada hediyelerini takdim ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yaşampark’ ta gerçekleşen görkemli düğüne Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT, Belediye Daire Amirleri ve personelleri , CHP İlçe Başkanı Yaşar BÜKRÜ ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat DURDUBAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve gelin ile damadın yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Devrek’in tanınmış simalarından İş İnsanı İbrahim Çoban veeşi Lale Çoban ile Asım Bayındır veeşi Nazmiye Bayındır konuklarla yakından ilgilendiler. Davetliler yemek ikramı ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.Takı ve pasta kesim töreninde heyecanlı anlar yaşandı. Gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu.

Bizler de Şafak Gazetesi ailesi olarak genç çifte bir ömür sağlık ve mutluluklar dileriz.

Ahmet Çimen / Devrek

Editör: Haber Merkezi