Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Devrek Belediyespor’da yeni teknik direktör belli oldu. Hafta arasında Algun Erdem’le yollarını ayıran kırmızı-beyazlı yönetim, 42 yaşındaki teknik direktör Alper Yeşil’le anlaşmaya vardı. Yeşil, son olarak Yozgatspor 1959’u, öncesinde de Burhaniye Belediyespor’u çalıştırmıştı.

Her konuda anlaşmaya varılan Yeşil, 27 Kasım Pazar (yarın) Düzce deplasmanında Çilimli Belediyespor’la oynanacak maçın ardından takımın başına geçecek. Yeni teknik direktör Çilimli Belediyespor maçını tribünden izleyecek.

Alper Yeşil, Devrek Belediyespor’un bu sezon 3’üncü teknik direktörü oldu. 5’inci grup ekibi, sezona Birol Akkaya yönetiminde başlamış, ilk 4 haftada 3 beraberlik, 1 yenilgi alınması üzerine hocayla yollarını ayırmıştı.

Akkaya’nın ardından koltuğa Algun Erdem oturdu. Erdem’in Devrek serüveni de tıpkı Birol Akkaya gibi 4 hafta sürdü. Kısa Devrek döneminde Algun hoca, 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak 3 puanlı takımı 12 puana taşıdı.

13 takımlı grupta 9’uncu haftaya 12 puanla 7’nci sırada giren Devrek Belediyespor, yarın yardımcı antrenör Salih Şener ile kaleci antrenörü Oğuz Elban yönetiminde çıkacağı Çilimli Belediyespor maçını kazanıp zirveyle aradaki puan aralığını kapatmak istiyor. Şener ile Elban, bir önceki teknik adam Algun Erdem’in ekibinde yer alıyordu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi