Zonguldak'ta özel bir firmada mühendis olarak çalışan ve tiyatroculuk yapan Aykut Gümüştaş ve eşi, düğün günü şoka uğradı. Hamile sevgili rolünde salona giren rol arkadaşı, izleyicilerin şaşkın bakışları arasında karnından çıkardığı yastıkla hayatı boyunca unutamayacakları bir gece yaşattı.
Zonguldak'ta mühendis Aykut Gümüştaş; öğretmen Beyza Uzgören ile dünya evine girdi. Polisevinde gerçekleştirilen düğün için aynı zamanda tiyatroculuk yapan Gümüştaş'ın Zonguldak Sanat Tiyatrosu'ndaki rol arkadaşları unutulmaz bir gece yaşattı. Salona hamile sevgili rolünde giren Serap Dumlupınar, "Aykut bana bunu nasıl yaparsın" diyerek gelin ve damadın yanına geldi. Sanat Tiyatrosu'nun yönetmeni Erhal Koltuk baba, diğer tiyatro oyuncuları da ağabey rolünde içeri girerek damada tepti gösterdi.
Salondaki davetliler çığlıklar arasında olayın şokunu yaşarken gelin Beyza Uzgören ise bir süre yaşananların şokunu üzerinden atamadı. "Bu düğünü yakarız" diyen oyuncuları tanıyan damat Aykut Gümüştaş, yaşananların bir tiyatrodan ibaret olduğunu anlayınca gelini teskin etmeye çalıştı.