Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, esnaf ve sanatkarların sorunlarını Genel Müdürleri Necmettin Erkan’a ilettiklerini söyledi.

Esnaflarımızın özellikle finans konusunda sıkıntıları var diyen Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, açıklamasına şöyle devam etti:

“Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Necmettin Erkan Beyi Bolu ve Bartın Birlik Başkanlarımızla birlikte Ankara’da ziyaret ettik. Genel Müdürümüze esnaf ve sanatkarlarımızın mevcut sıkıntı ve sorunlarını ilettik. Esnaflarımızın özellikle finans konusunda sıkıntıları var. Kapalı olan işyerlerinin açılması, kredilerin faizsiz olarak ötelenmesi, işyerleri kapalı olan esnaf arkadaşlarımızın kira, akaryakıt, doğalgaz, elektrik, su ile birlikte bağkur primlerinin kapalı olduğu halde kendilerinden istenmesi konusunda sıkıntılarının giderilmesi hususlarında taleplerimizi ilettik. Genel Müdürümüz konuya vakıf olduğunu, esnafların kendisini birebir aradığını ve sorunların hepsini bildiğini bu konuda da gerekli çalışmaları yaptığını söyledi. Ayrıca Genel Müdürümüz esnafların sorunlarının çözümü noktasında sayın bakanımızın da çalışmalar yaptığını ifade etti. Kendilerine esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına çözüm bulma noktasında yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi