Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, beldesine merkezi hükümetin yapması gereken ama yapılmayan hizmetler için “Onları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Beldesinde Merkezi hükümetin yapması gereken karayolu, dere ıslahı ve altyapı çalışmalarının olduğunu belirten Akgün, “Merkezi hükümet maalesef bu konularda hiçbir çalışma yapmıyor” diye konuştu.

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, konuşmasına şöyle devam etti: “Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz çünkü sağlıktan önemli bir şey yok. Yerel yönetim olarak rutin yaptığımız işlerin dışında pandemi ile ilgilide çalışmalarda yapıyoruz. Ama Çatalağzı gibi bir sanayi beldesinin sorunları yerel yönetimin bütçeleriyle aşılacak sorunlar değil. Zonguldak ekonomisinin yüzde 90’ının döndüğü beldeme merkezi hükümetin yapması gereken karayolu, dere ıslahı ve altyapı anlamında sorunlarımız var ama maalesef bu konularda hiçbir destek göremiyoruz. Merkezi hükümet maalesef bu konularda hiçbir çalışma yapmıyor. Neden yapmıyorlar? Diyecek olursak bunun yorumunu yapmak bana düşmüyor ben sadece kamuoyuna paylaşıyorum. Bizler için elini taşın altına sokanlara her zaman minnettarız, gerekli saygıyı da gösterip teşekkürümüzü ederiz. Bizlere yapılması gerekenler lütuf değil burada yaşayan halkımızın ihtiyaçlarıdır. Bu çalışmaları yapmayanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Allah’a havale ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi