Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta 9’uncu haftayı lider Kozlu Belediyespor’un 7 puan gerisinde kapatan Ereğli Belediyespor’da yeni teknik direktör Taner Alpak işbaşı yaptı. Eflatun-Beyazlı mesaiye başlayan çiçeği burnunda hoca, ilk idmanda futbolcuları bir araya toplayıp özgüven ve motivasyon konuşması yaptı.

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ilk 9 haftasında İsmail Aksu ve Telat Özden’le çalışan fakat her iki teknik adamdan da isteği verimi alamayan Ereğli Belediyespor, bundan sonraki süreçte şansını Taner Alpak’la deneyecek.

Bartınspor yenilgisinin ardından Telat Özden’le yollarını ayıran ve hiç vakit kaybetmeden Taner Alpak’la el sıkışan Ereğli Belediyespor, yeni teknik adamla ilk mesaisine çıktı. Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda takımın başında ilk antrenmanı gerçekleştiren Alpak, mental konuşmalarla futbolcuların özgüvenini ve motivasyonu artırdı.

Alpak idaresinde gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp İkinci Başkanı Halil Bozkuş ile bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

İLK 3 PUAN SINAVI ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR’LA

Taner Alpak'la yeni bir döneme başlayan Ereğli Belediyespor, 10’uncu hafta maçında 4 Aralık Pazar günü saha ve seyircisi önünde lig ikincisi Çilimli Belediyespor’u konuk edecek. Alpak, bu maçla birlikte Ereğli Belediyespor serüveninde ilk 3 puan sınavına çıkacak.

13 takımlı 5’inci grupta ilk 9 haftayı hayal kırıklığıyla geride bırakan Ereğli Belediyespor, Çilimli Belediyespor maçı öncesi 13 puanla 7’nci sırada yer alıyor. Liderin 7 puan gerisinde yer alan Ereğli Belediyespor, zorlu maçı kazanıp üst tarafla aradaki puan farkını kapatmak istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi