Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Tofaş araçlarına büyük ilgi duyan 16 yaşındaki engelli Eren Koçdemir’e doğum günün de sürpriz yapan 50 Tofaş grubu engelli gencinde hayalini gerçekleştirdi.
Tofaş araçlarına hayran olan doğuştan engelli 16 yaşındaki Eren Koçdemir'in bu hayalini gerçekleştirmek için baba Cemal Koçdemir ilçede yer alan Tofaş grubuna ulaşarak doğum gününde sürpriz yapmak istediğini iletti. Bunun üzerine harekete geçen grup 50 araç ile Eren'in tutkusu ve hayali için sürpriz doğum günü için toplanarak, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.
‘Genç kardeşimiz istesin, bütün araçları getiririz’
Projeyi düzenleyen isimlerin başında gelen Alaplı Tofaş grup sözcüsü Muhammet Yaman, “Bugün akşam bir abimiz beni aradı ve bir isteğinin olduğunu söyledi. Çocuğunun Tofaş araçlarına tutkusu olduğunu ve doğum günü yapacağını onu mutlu etmek için birkaç araba toplayabilir miyiz dedi. Bende Alaplı Tofaş üyeleri olarak yaklaşık 50 aracı bir araya getirdik. Bu gencimizin isteği Tofaş ise bizler Alaplı’daki bütün araçları gerekirse toplarız. Alaplımızı seviyoruz. Engelli kardeşimizin doğum gününü kutluyoruz. Engelli kardeşimizin tek hayali olan Tofaş araca sahip olması için elimizden geleni yapacağız. Küçükte olsa kendisine araç edindirebilirsek ne mutlu bize ne mutlu Alaplımıza” dedi.