Zonguldak’ın atletizm sporunda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olan Doğukan Kilcioğlu, Dünya Üniversiteler arası Atletizm Şampiyonası’nda temsilcimiz olacak. Kilcioğlu’nun en büyük hedefi, Ay-Yıldızlı forma altında Dünya Şampiyonu unvanı kazanmak.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencisi Doğukan Kilcioğlu, Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonu ile Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliğinde Manisa’da düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda, Zonguldak’ı ve Bülent Ecevit Üniversitesi’ni temsil etti.

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

110 metre engel kategorisinde favori olarak piste çıkan Milli atlet, elde ettiği dereceyle “Türkiye Şampiyonu” unvanı kazandı.

Kürsünün ilk basamağında altın madalyayı boynuna takan Kilcioğlu, bu başarısıyla  26-30 Temmuz tarihleri arasında Çin’de düzenlenecek Dünya Üniversiteler arası Atletizm Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Manisa dönüşü hiç vakit kaybetmeden Dünya Şampiyonası hazırlıklarına başlayan Zonguldaklı Milli atlet, Ay-Yıldızlı forma altında ülkemizi bir kez daha uluslar arası arenada temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor.

Atletizme başladığı ilk günden bu yana ulusal ve uluslararasında çok önemli dereceleri bulunan Kilcioğlu’nun en büyük hedefi, kariyer başarısına Dünya Şampiyonluğu’nu ilave etmek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

do

do1

akü

Editör: Hüseyin EKİNCİ