Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çaydeğirmeni Beldesine yapılması için 1. 2. 3. kademeden oluşan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu yapılması talimatı için Valilik ve Bakanlık nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Vali Hacıbektaşoğlu Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık’ı makamında kabul etti. Görüşmede Vali Hacıbektaşoğlu’nun Kocabıyık’a Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya’nın bu konuda kendisini ziyaret ettiğini ve Çaydeğirmeni Beldesine yapılması planlanan 1. 2. 3. kademeden oluşan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu yapılmasının gerçekleşeceği müjdesini verdi.

Çaydeğirmeni Engelliler Derneği Başkanı Sibel Kocabıyık konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızdan Çaydeğirmeni’miz için almış olduğumuz özel eğitim ve uygulama okulu sözüne istinaden bir an önce hayata geçmesi adına Sayın Valimizi ziyaret ederek konu ile ilgili istişarede bulunduk. Her şey yolunda inşallah çok yakın zamanda gerekli çalışmalar başlayacak olup Çaydeğirmeni beldemize tüm vadi bölgesindeki özel çocuklarımıza eğitim öğretim verecek olan özel eğitim uygulama 1-2-3 kademe okullarını kazandıracağız. Sayın Valimize ve bu konuda destek olan Zonguldak Engelliler Meclisi Başkanımız Sayın Özcan Albas'a teşekkür ederiz.” Haber Merkezi

Editör: Fadime Yılmaz Elma