Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde faaliyet gösteren bir markette çalışan şahsın tırnaklarını yemesi üzerine müşteriler marketi terk ettiler. Mide bulandıran görüntünün ardından müşteriler, “Bir daha asla bu marketten alışveriş yapmayız.” dediler.

Olay; Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir markete alışveriş yapmak için giren müşteriler kasaya geldiklerinde ise mide bulandıran olayla karşı karşıya kaldılar. Ürünleri vererek ödeme yapmak isteyen müşteriler, kasiyerin kasa da ve müşterilerin yanında tırnaklarını yediğine şahit oldular.

Olay karşısında oldukça rahatsız olan müşteri, ürünlerini kasada bıraktı. Sıradaki 5 müşteri de olay karşısında rahatsız olarak marketi terk etti. Müşteriler; “Kasiyer kız kasada tırnaklarını yiyordu. Çok çirkin bir hareket. Ben ve sıradaki 5 kişi ürünleri kasada bıraktık, almadan çıktık. Bir daha asla bu markete gitmiyoruz.” dedi.

Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Çaycuma’da neler oluyor?  Sokak ortasında darp edilerek öldürüldü! Çaycuma’da neler oluyor? Sokak ortasında darp edilerek öldürüldü!

Ekrem Murat Zaman’dan sert açıklama! “Aklınızın basmadığı tarih!” Ekrem Murat Zaman’dan sert açıklama! “Aklınızın basmadığı tarih!”

Editör: Murat Barutçu