Yılbaşı indirimlerinin ilgi çektiği bu dönemde Aytemiz ve Esas Gayrimenkul’un Shopla uygulaması ortaklığında özel bir kampanya hazırlandı. Bu kampanya kapsamında Zonguldak 67 Burda AVM ziyaretçileri, Shopla uygulamasını kullanarak Aytemiz Vaay üzerinden yapacakları her akaryakıt alımlarında, 2024 Mayıs ayı sonuna kadar ek yüzde 3 indirimden faydalanacak.

Tasarrufun her geçen gün öneminin arttığı ve tüketicilerin artık indirimleri daha yakından takip ettiği bu dönemde Aytemiz Vaay ve Shopla’nın sunduğu indirimler, Burda AVM ziyaretçilerinin içini ısıtmakla kalmayacak aynı zamanda depolarını da tasarrufla doldurmasını sağlayacak.

AKARYAKIT ALIMLARINDA EK YÜZDE 3’E VARAN İNDİRİMDEN YARARLANILACAK

Akaryakıt sektöründe sunduğu avantajlar ve teknoloji ile öne çıkan Aytemiz Vaay mobil uygulaması, AVM deneyimini geliştiren ve AVM müşterisine özel fırsatlar sunan Shopla ile yepyeni bir iş birliğine imza attı. Shopla uygulamasını kullanan Zonguldak 67 Burda AVM ziyaretçileri, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek kampanya ile Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden her akaryakıt alımlarında ek yüzde 3’e varan indirimden yararlanacak.

Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu

HER BENZİN VEYA MOTORİN ALIŞVERİŞLERİNDE İNDİRİMDEN YARARLANABİLECEKLER

Esas Gayrimenkul bünyesinde faaliyet gösteren Zonguldak’taki 67 Burda AVM’den alışveriş yaparak avantajlar dünyasını keşfeden binlerce Shopla kullanıcısı, şimdi de Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden indirimli motorin ve benzin alışverişi yapabilecek. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanmak için Shopla kullanıcılarının akıllı telefonlarına Aytemiz Vaay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları gerekiyor. Aytemiz Vaay’ı indirdikten sonra kaydolup, sol üst köşedeki menü içerisinde yer alan “Katılım Kodu Gir” alanına Shopla üzerinden alacakları kişiye özel kodu girmeleri yeterli. Böylece Shopla kullanıcıları, Aytemiz istasyonlarından Mobil Ödeme seçeneğini kullanarak yapacakları her benzin veya motorin alışverişlerinde indirimden yararlanabilecekler.

AYTEMİZ VAAY KULLANICILARINA 50 SHOPPARA HEDİYE!

İş birliği kapsamında Aytemiz Vaay üyeleri de Shopla uygulamasını kullanarak Türkiye’nin 7 ilindeki Burda AVM’lerinde 50 ShopPara hediye puan kazanabilecekler. Aytemiz Vaay kullanıcıları, Vaay üzerinden kampanya kodu oluşturup Burda AVM danışma bankolarına giderek bakiyelerini yükletebilirler. Shopla uygulamalarına yüklenecek 50 ShopPara, Burda AVM'lerindeki anlaşmalı noktalarda yapılacak alışverişlerde 50 TL değerinde indirim sağlayacak.

Aytemiz Vaay uygulaması çeşitli kampanya ve indirimlerden yararlanma imkânı sunarken, çocuğunu ya da evcil hayvanını araçta tek başına bırakmak istemeyenlere; kışın soğukta arabasından çıkmadan, beklemeden, hızlı, temassız şekilde yakıt almak isteyenlere konforlu bir alışveriş deneyimi sağlıyor.

Shopla üyeleri, en yakın Aytemiz istasyonuna yol tarifini Aytemiz Vaay mobil uygulaması içerisindeki haritalar bölümünden alabilirler. Aytemiz Vaay uygulaması hakkında detaylı bilgi için Aytemiz Youtube kanalı ziyaret edilebilir. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu