Zonguldak kent merkezinde yaşayan engelli iki çocuk annesi bir kadının, 14 yaşındaki kızının cinsel istismara uğradığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Uzun süredir devam eden yargı sürecinde, kadının kızının cinsel istismarına tanık olduğu ve bu olayı sakladığı öne sürüldü.

İddialara göre, kadın, kızının kendi arkadaşlarıyla para karşılığında birlikte olmasına izin verdi ve bu tür istismar olaylarına göz yumdu. Ayrıca, diğer iddialar arasında kadının çocuğuna uyuşturucu madde kullandırdığı da yer alıyor. Ayrıca şu an 16 yaşında olduğu öğrenilen kızın bir süredir cinsel istismara maruz kaldığı, annenin sevgilisinin de cinsel istismarı gerçekleştiren kişiler arasında olduğu öne sürüldü.

Olayın açığa çıkmasının ardından mahkeme süreci başlatıldı ve kadının şu anda kurumsal bir firmada çalışmaya devam ettiği belirtildi. Yargı sürecinin sonuçlanmasının ardından, kadının cinsel istismara yardım ve yataklık suçlamalarıyla karşı karşıya kalabileceği ve ceza alabileceği ifade ediliyor.

Bu tür olaylar, toplumun büyük bir endişe kaynağı olmakla birlikte, ciddi şekilde ele alınması gerekiyor. Adalet sistemi, suçların tespit edilmesi ve suçluların cezalandırılması konusunda etkili bir rol oynayacak.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA


Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

Zonguldak’ta doğalgaz borusu patladı! Zonguldak’ta doğalgaz borusu patladı!

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu