Madenciler ocaktan çıkıp GMİS'e gitti Madenciler ocaktan çıkıp GMİS'e gitti

Zonguldak’ta trafikte tehlike saçan bazı dolmuş şoförleri, dün kent merkezinde skandal bir görüntüye imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitingi sonrasında yaşanan çirkin olay “Pes” dedirtti.

Zonguldak’ta dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi sonrasında yaşanan olay, dolmuşçu terörünü bir kez daha gözler önüne serdi. Şehrin göbeğinde iki dolmuş şoförü bir vatandaşı karısının gözünün önünde darp etti. Hatalı olmalarına rağmen gözleri dönen şoförler çevreye aldırış etmeden dakikalarca vatandaşı darp ettiler.

Özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafik kurallarını hiçe sayarak diğer araçlara ve yayalara yol vermeyen, yolun hâkimi gibi araç kullanan bazı şoförlerin arasında yer alan şahısların neden olduğu olay vatandaşlarda adeta şok etkisi yarattı.

Edinilen bilgiye göre, olay Güven Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Duraklara geçmek üzere ters yöne giren dolmuş şoförü, karı koca vatandaşın üzerine araç sürdü. Aracın altında kalmaktan son anda kurtulan şahıslardan erkek olan, dolmuşçunun arkasından “Yavaş olsana” diyerek elini kaldırdı. Bunu gören dolmuş şoförü aracından inerek vatandaşa saldırdı.

Özür dilemek yerine vatandaşı tekme ve tokatlarla darp eden dolmuş şoförüne karşılık, şahıslardan kadın olan ise elindeki AK Parti bayrağı ile vurarak kavgayı ayırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışsa da olaya başka bir dolmuş şoförünün karışmasıyla kavga daha da büyüdü.

Dolmuş duraklarından gelen diğer şahıs, dolmuşçuyu korumak adına darp edilen adama saldırmaya devam etti. Yaya olan şahsın aldığı yumruk darbelerinin ardından yüzünde hasar meydana geldi. Hem kaşı açılan hem de elmacık kemiğinde ciddi yaralanma olan şahsın sokak ortasında ve eşinin yanında bu şekilde darp edilmesinin ardından olayı gören vatandaşlar adeta şok geçirdiler.

Kanlar içerisinde kalan şahıs daha sonra polis ekiplerini iki kez arayarak darp edildiği bilgisini verdi. Şahıs yaklaşık yarım saat polis ekiplerini bekledikten sonra bir otomobille alınarak Kozlu istikametine doğru ilerledi.

Şehrin ortasında yaşanan bu olaya neden olan dolmuş şoförlerinin Zonguldak Emniyeti tarafından en kısa süre bulunması ve haklarında işlem yapılması bekleniyor. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Editör: Muhammet